Hrvatsko nadzemlje održalo susret na temu „Ljubav, a ne đir?“

U srijedu, 18. svibnja, Hrvatsko nadzemlje je upriličilo drugi susret uživo nakon dužeg održavanja online susreta uslijed pandemijske krize. Tema je ovoga puta bila „Ljubav, a ne đir?“ i govorilo se o važnosti nogometa, a posebno Hajduka za mlade grada Splita. Gost predavač bio je fr. Jozo Čirko, poznati splitski svećenik i strastveni navijač Hajduka.

Završen "Sudamja kup"

Povodom proslave blagdana sv. Dujma zaštitnika naše nadbiskupije Ured za pastoral mladih organizirao je malonogometni turnir „Sudamja kup“ za župne ekipe s područja Splitsko-makarske nadbiskupije.

Smotra zborova katoličkih srednjih škola

Na svetkovinu svetoga Dujma, 7. svibnja 2022., u Nadbiskupijskoj klasičnoj gimnaziji „Don Frane Bulić“ Split održana je Smotra zborova katoličkih srednjih škola. Nadbiskupijska klasična gimnazija u Splitu trebala je biti domaćin Smotre još 2020. godine, u prigodi 320. obljetnice svoga utemeljenja, no zbog pandemije Smotra je održana tek ove godine u nešto skromnijim opsegu jer su se...

Sudamja kup

U povodu blagdana sv. Dujma, zaštitnika Splitsko-makarske nadbiskupije, Ured za pastoral mladih organizirao je od 28. travnja do 6. svibnja u Nadbiskupskom sjemeništu malonogometni turnir „Sudamja kup“ za župne ekipe s područja Splitsko-makarske nadbiskupije.

Sudamja fest 2022.

Ured za pastoral mladih Splitsko-makarske nadbiskupije, u devetnici Sudamje organizirao je koncert moderne duhovne glazbe – Sudamja fest 2022.

Koncert za misije u trogirskoj katedrali

Na Mali Uskrs, u nedjelju 24. travnja 2022., u katedrali sv. Lovre članovi HKZ-a MI iz Trogira organizirali su već četvrti humanitarni koncert „Pomognimo misije“.