Božićno veselje mladih sa Sućidra u centru "juraj Bonači"

Već tradicionalno VIS Izidor je i ove godine uoči blagdana Božića pjevanjem i sviranjem razveselio mlade u Centru za odgoj i obrazovanje  "Juraj Bonači" - Split. Pri samom dolasku dočekala su ih nasmijana i vesela lica koja su željno iščekivala kada će Izidorci započeti s pjevanjem. Plesalo se i pjevalo na hitove od Thompsona pa sve do Rozge. Bilo je i raznih želja mladih poput "Danas majko ženiš svoga sina" , ali prednjačile su božićne i crkvene pjesme.




Djeca iz centra svakom članu benda su poklonili srce koje su oni sami izradili. Nakon više od sata pjevanja na odlasku su ih zamolili da ih ponovno, što prije, posjete što su oni, opet tradicionalno  i učinili na Božić nakon u župnoj crkvi otpjevane večernje sv. mise. Zajedno s još nekoliko mladih iz župe i ministranata sa sobom su im, kako to priliči u duhu božićnog darivanja za dar ponijeli televizor koji će im dobro doći u jednom od njihovih zajedničkih prostora. Nisu zaboravili ni kolače te poseban poklon koji su im pripremila djeca Dječjeg vrtića "Latica" sa Sućidra. Izidorci su ovoga puta imali pojačanje, harmoniku koju je znalački svirao Branimir. Plesali su svi i mali i veliki pa čak i don Ivan koji je organizirao posjet Centru u dogovoru s ravnateljicom Jasenkom Pleadin Raić. Bio je to nezaboravan tulum, veselica za njih jedanaestoro koji za Božić nisu imali nigdje niti bilo kome otići. Umorne od pjevanja i plesanja djeca iz Centra sa svojim odgojiteljicama pozvali su mlade sa Sućidra na okrjepu uz sok i kolače sa onim "vječnim": kada ćete nam opet doći?
Veliko je ovo bogatstvo i sreća kako za djecu iz Centra tako i za mlade sa Sućidra osobito kada imamo na umu onu: Moja sreća je sreća drugih ljudi.