Godišnji prikaz
Pregledaj po godini
Mjesečni pregled
Pregledaj po mjesecu
Search
Traži

Blagdan sv. Roka u Vidonjama, Opuzenu, Metkoviću, Rujnici, Oštrić-Strugama, Kominu

 

Ispred kapele sv. Ante i  sv. Roka u Mliništu u petak 16. kolovoza misno  slavlje u 19 sati predvodit će župnik don Mladen Margeta.

Sveti Roko suzaštitnik je Župe Opuzen. Misnom slavlju koje će predvoditi župnik don Ante Antunović u Podgradini ispred crkve sv. Roka u petak 16. kolovoza u 9 sati prethodi procesija.

Župa sv. Ilije u Metkoviću, sv. Roka slavi kao suzaštitnika. Na svečev blagdan u  petak 16. kolovoza misu na Predolcu, gdje se na Gradskom groblju nalazi zavjetna crkva sv. Roka i sv. Ivana Nepomuka  predslavi  župni vikar fra Marko Pudar u 19 sati.

Ispred crkve sv. Roka na Rujnici misno slavlje u petak 16. kolovoza predslavit će župnik Župe Desne i Rogotin  don Dalibor Milina u 9 sati.

Na blagdan sv. Roka ispred crkve Sveca na Gračini u petak 16. kolovoza misno slavlje u 10 sati predslavit će župnik don Stanko Kačunić.

Ispred kapele  sv. Roka na groblju u Kominu,  na zavjetni blagdan, u petak 16. kolovoza, misno slavlje u 8 sati predvodit će župnik don Dražen Dukić, te moliti molitve odrješenja za pokojne.