Predstavljena izvrsna knjiga "Punina radosti" Majke Elvire

U prostorijama nakladne kuće Verbum na konferenciji za medije u četvrtak, 26. travnja predstavljena je knjiga Punina radosti, a predstavili su je dr. sc. Miro Radalj i mr. sc. Petar Balta direktor i glavni urednik nakladne kuće Verbum. 

Nakladna kuća Verbum objavila je novo zanimljivo izdanje - knjigu Majke Elvire Punina radosti. Utemeljenjem zajednice Cenacolo za liječenje ovisnika, Majka Elvira mnogima je vratila volju za životom i postala simbol nade da Bog može potpuno beznadne i izgubljene životne priče preobraziti u novi početak, u novi život pun radosti.

Njezina karizma, neposrednost i motivirajuća poruka ogledaju se i u ovoj knjizi Punina radosti koja sabire odabrane tekstove u kojima progovara o duhovnom životu, odnosu s Bogom i bližnjima, svakodnevnom življenju i pozivu na ljubav, spajajući najdublje životne teme i konkretan život.

Kroz kratka nadahnuta promišljanja, istovremeno duboko proživljena i provjerena snažnim iskustvom, Majka Elvira želi u svima potaknuti spremnost za prihvaćanje predivnih Božjih obećanja koja se ponekad čine "nemogućima" ali koja su itekako stvarna i jedina ispunjaju ljudsko srce. Knjiga je podijeljena u četiri poglavlja, odnosno tematske cjeline, naslovljene prema četiri stupa Zajednice Cenacolo – molitva, vjera, providnost i ljubav.

U svjetlu stranica ove knjige, proistekle iz srca osobe koja se nije bojala zakoračiti na margine društva kako bi pomogla potrebnima, svatko može otkriti tko je taj Bog kojem je povjerovala, kako dopustiti Bogu da nas ljubi, kako promijeniti svoj život, prihvatiti sebe i svoje bližnje te zaživjeti puninu radosti.

Ostale vijesti iz ove kategorije
  • Prev
Splitska koncertna publika imala je prigodu uživati u Uskrsnom koncertu pod nazivom 'Uskrsnu Isus doista', u ...
Predstavljanje nove knjige splitskog magistra prava i književnika Marlona Macanovića „Trn“ (Roman o relikviji Svetog ...
Korizmeni koncert Ansambla narodnih plesova i pjesama Hrvatske Lado pod naslovom „O, Isuse daj mi suze“ održan je ...
Nova knjiga prof. dr. sc. don Mladena Parlova „Duh Sveti u povijesti spasenja” predstavljana je u četvrtak 14. ožujka u ...
Izložba slika pod naslovom „Dvije priče“ autora don Damira Bistrića, župnika Župe Bagalović i prof. Zorane Vekić, ...
Crkveni zborovi, klape i mandoline nastavili su tradiciju u Crkvi Navještenja BDM u Vrgorcu i još jednom oduševili ...
U sklopu 31. Dana Matice hrvatske u prostorijama dominikanskog samostana sv. Dominika u Splitu, u ponedjeljak 4. ...
Knjiga „Deus absconditus – Ivan Pavao II. o Duhu Svetom“ doc. dr. Emanuela Petrova, profesora dogmatike pri Katoličkome ...