Godišnji prikaz
Pregledaj po godini
Mjesečni pregled
Pregledaj po mjesecu
Search
Traži

Okrugli stol „Stvaranje učinkovite mreže socijalnih usluga u zajednici – izazovi i rješenja u radu s maloljetnim počiniteljima prekršajnih i kaznenih djela"

 

Caritas Splitsko-makarske nadbiskupije organizira Okrugli stol „Stvaranje učinkovite mreže socijalnih usluga u zajednici – izazovi i rješenja u radu s maloljetnim počiniteljima prekršajnih i kaznenih djela" u petak 30. travnja 2021. godine od 9.30 do 13.30 sati, on line, putem platforme Zoom, a sudionici se mogu registrirati preko poveznice:

https://zoom.us/j/98309145212?pwd=RVBDTnJSa0tkdFcrSW1mdWMvQkdJdz09

Meeting ID: 983 0914 5212 Passcode: 351020

Okrugli stol provodi se u u sklopu projekta „M.O.R.E. mrežom i obrazovanjem za rehabilitaciju i edukaciju mladih kažnjenika" (UP.04.2.1.05.0002.) koji sufinancira Europska unija (85% sredstava) iz Europskog socijalnog fonda (Operativni program "Učinkoviti ljudski potencijali" 2014-2020) te Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Projekt se provodi u partnerstvu s Elektrotehničkom školom Split, Udrugom Mentor, Zajednicom Pape Ivana XXIII, Centrom za socijalnu skrb Split i Centrom za socijalnu skrb Omiš. Cilj okruglog stola je prikaz šire slike vezane uz maloljetničku delinkvenciju s posebnim osvrtom na provođenje odgojne mjere Posebne obveze uključivanja u rad humanitarnih organizacija ili poslove komunalnog/ekološkog značenja. Žele naglasiti važnost sustavnog unapređivanja kompetencija i profesionalnih kapaciteta stručnjaka koji se bave ovom problematikom, kao i važnost multidisciplinarne suradnje. Okrugli stol je namijenjen socijalnim radnicima, psiholozima, socijalnim pedagozima, pedagozima i ostalim stručnjacima zainteresiranim za ovu temu. Svaki sudionik okruglog stola će za sudjelovanje dobiti potvrdu, a isti će biti bodovan od strane Hrvatske psihološke komore i Hrvatske komore socijalnih radnika.

okrugli