Godišnji prikaz
Pregledaj po godini
Mjesečni pregled
Pregledaj po mjesecu
Search
Traži

Književno-odgojna večer: Predstavljanje knjige „Što je žena?" Matta Walsha

 

U Teatrinu Gradske knjižnice Solin održat će se književna večer 27. rujna u 18 sati na kojoj će predstaviti najnoviju knjigu u  izdanju Salesiane: Što je žena Matta Walsha i upoznati se s djelovanjem i radom ove nakladničke kuće usmjerene na odgoj djece i mladih. 

Knjiga Što je žena nastala je prema istoimenom dokumentarcu u kojem Matt Walsh traga za odgovorom na pitanje o tome što je to žena, a čim je objavljena postala je književna uspješnica u Americi.

Knjiga donosi zapanjujuće činjenice o transrodnoj teoriji i otkriva kako se boriti protiv ideja koje su preplavile naše društvo. O tome će govoriti Mario Milovac, diplomirani teolog i Matija Janeš magistar španjolskoj jezika i književnosti i magistar edukacije filozofije.

Uz razgovor o knjizi, saznat ćete i koja je Salesianina misija i vizija, kako odlučuju koje knjige će objaviti, kako izgleda proces nastanka knjige i zašto se bave odgojem i mladima. U uvodnom dijelu o Salesiani i njenim vrijednostima, govorit će njihova suradnica u marketingu Iris Delić.