Godišnji prikaz
Pregledaj po godini
Mjesečni pregled
Pregledaj po mjesecu
Search
Traži

Dan Caritasa Splitsko-makarske nadbiskupije

 

Caritas slavi svoj dan te nam je zadovoljstvo pozvati Vas da svojim prisustvom uveličate ovaj događaj koji će se održati 13. rujna 2023.godine s početkom u 9:00 sati u prostorijama Nadbiskupskog sjemeništa u Splitu, Zrinsko frankopanska 19. Obilježavanje dana Caritasa započet ćemo svetim misnim slavljem koje će predvoditi mons. Želimir Puljić apostolski upravitelj Splitsko-makarske nadbiskupije. U nastavku programa obilježavanja dana Caritasa održat će se stručni skup na temu “Prevencija dječjeg siromaštva i socijalne isključenosti” te će biti blagoslov novouređenih prostorija Caritasove podružnice “Dječji osmijeh”. 

Dječje siromaštvo i socijalna isključenost predstavljaju ozbiljne izazove suvremenog društva. Ovim putem Vas pozivamo da se pridružite programu obilježavanja Dana Caritasa kako bismo zajedno razmotrili najbolje prakse, inovativne pristupe te razmijenili iskustva u rješavanju problematike dječjeg siromaštva i socijalne isključenosti.

Svaki sudionik stručnog skupa će za sudjelovanje dobiti potvrdu, a isti će biti bodovan od strane Hrvatske psihološke komore, Hrvatske komore socijalnih pedagoga i Hrvatske komore socijalnih radnika.

Za sudjelovanje na stručnom skupu potrebno je ispuniti obrazac za prijavu koji se nalazi na linku: https://www.google.com/url?q=https://forms.gle/Gv3XNPgiS5YA1GsWA&source=gmail&ust=1693656782227000&usg=AOvVaw2V5AMQvHByCdJawCGUaRVA">https://forms.gle/Gv3XNPgiS5YA1GsWA 

Rok za prijavu je 11.09.2023. godine. U prilogu se nalaze pozivnica i program.

prog