Dan otvorenih vrata Katoličkog dječjeg vrtića "Emaus" - Trogir

 

Katolički dječji vrtić „Emaus“ po prvi puta otvara vrata svojim polaznicima početkom nove pedagoške godine 2022./2023.

Vrtić je osnovala Splitsko-makarska nadbiskupija, a nalazi se u sklopu novoizgrađenog Pastoralnog centra župe Gospe od Anđela u Trogiru. Vodstvo vrtića povjereno je č. s. Martini Grmoja, koja ima dugogodišnje iskustvo u radu i vođenju vrtića.

Kako bi se svi zainteresirani mogli upoznati s planom i programom rada vrtića te posjetiti prostore u kojima će djeca boraviti organizira se Dan otvorenih vrata, 26. svibnja 2022. godine od 11 do 14 sati i od 18 do 20 sati.

Kapacitet vrtića:

Vrtić će imati organiziran desetosatni boravak u vremenu od 6.30 do 16.30 sati za 3 skupine djece: jedna jaslička skupina za djecu od 1. do 3. g. života te dvije mješovite vrtićke skupine za djecu od 3. godine života do polaska u školu.

Šestosatni boravak organiziran je za jednu vrtićku skupinu za djecu od 3. godine života do polaska u školu u radnom vremenu od 7.00 do 13. 00 sati.

Petosatni boravak također je organiziran za jednu vrtićku skupinu za djecu od 3. godine života do polaska u školu u radnom vremenu od 14.00 do 19.00 sati.

Svi zainteresirani roditelji mogu ispuniti Zahtjev za predupis i poslati ga na e-mail vrtića [email protected] do 1. lipnja 2022. ili donijeti na dan Otvorenih vrata Vrtića. Obrazac za predupis može se preuzeti OVDJE.

Kontakt:

Katolički dječji vrtić „Emaus“

Kneza Trpimira 38, 21220 TROGIR

E-mail: [email protected]

Mobitel: ravnateljica s. Martina Grmoja 098 716 542

Web: https://emaus.smn.hr/

Na svome putu u Emaus uskrsli Gospodin hodio je sa svojim učenicima, podržavao njihovo sazrijevanje, izgrađivao njihovo zajedništvo i upućivao ih na povezanost s Dobrim Ocem. Stoga nam je želja da novi vrtić „Emaus“ uistinu bude mjesto susreta, igre, učenja i zajedništva djece, roditelja i odgajatelja jer su svi djeca Nebeskog oca.