Godišnji prikaz
Pregledaj po godini
Mjesečni pregled
Pregledaj po mjesecu
Search
Traži

Jerihonsko bdjenje u Župi svetog Ilije u Metkoviću

 

U Župi sv. Ilije u Metkoviću duhovna obnova povodom blagdana zaštitnika Župe počinje u nedjelju 11. srpnja svetom misom u 20 sati. Tijekom duhovne obnove od 12. do 19. srpnja održat će se Jerihonsko bdjenje. Nakana Jerihonskog bdjenja, čiji je zaštitnik sveti Ivan Pavao II. je - da župna zajednica i obitelji budu mjesta molitve i zajedništva. Svih sedam dana i noći bit će izložen Presveti Oltarski Sakrament. Svakog dana krunica Božanskom milosrđu je u 15 sati; ispovijed od 18 do 19.45; krunica BDM od 19.15 i sveta misa u 20 sati.

U ponedjeljak 12. srpnja misno slavlje predslavit će don Damir Stojić, župnik u Župi Duha Svetoga u Zagrebu. Svakog dana tijekom bdjenja, nakon mise, po jedna osoba, imat će svjedočanstvo vjere. U ponedjeljak svjedoči Petar Buljan, član molitvene zajednice i benda Božja pobjeda; u utorak Alan Hržica, glazbenik i voditelj molitvene zajednice Srce Isusovo; u srijedu Mijo Barada, voditelj misijskog tima misionara Božanske ljubavi; u četvrtak Matija Ricov, nacionalni koordinator KKODS za mlade; u petak Ivan Prskalo, voditelj muške molitvene zajednice Serviam, u subotu Niko Rončević, voditelj molitvene zajednice Jošua i koordinator Zagovorne mreže za Domovinu i u nedjelju Matej Lovrić, član molitvene zajednice Arka.    

Svete mise na blagdan sv. Ilije u utorak 20. srpnja su u 6.30; 9.30 i 20 sati. Središnju u 9.30 predslavi fra Josip Bebić, gvardijan franjevačkog samostana u Zaostrogu.