Imenovan zamjenik ravnatelja Caritasa SMN

Splitsko-makarski nadbiskup mons. Dražen Kutleša imenovao je g. Slavka Mađora zamjenikom ravnatelja Caritasa Splitsko-makarske nadbiskupije.

Službu zamjenika ravnatelja preuzeo je 8. kolovoza 2022. kada je pred generalnim vikarom mons. Miroslavom Vidovićem položio Ispovijest vjere i Prisegu o vjernom vršenju službe.

Slavko Mađor završio je 2018. godine integrirani diplomski filozofsko-teološki studijski program na Katoličkom bogoslovnom fakultetu u Splitu stekavši akademski naziv magistar teologije. Potom je 2021. magistrirao socijalnu politiku pri Studijskom centru socijalnog rada pri Pravnom fakultetu u Zagrebu obranivši diplomski rad u kojem je obradio tematiku Socijalnog nauka Crkve i načina na koji Caritas živi Socijalni nauk Crkve. Godine 2021. završio je usavršavanje za Voditelja pripreme i provedbe europskih projekata.

Volonterski put započeo je u udruzi MoSt, a potom je volontirao u udruzi Savao koja skrbi za zagrebačke beskućnike koji žive na ulicama grada Zagreba. Nakon toga se zaposlio u Hrvatskoj mreži za beskućnike koja brine za beskućnike koji su na ulicama i nisu u sustavu socijalne skrbi gdje stječe višegodišnje iskustvo rada s najranjivijom populacijom u društvu.

Ostale vijesti iz ove kategorije
  • Prev
U Bračnom i obiteljskom savjetovalištu Splitsko-makarske nadbiskupije u ponedjeljak 21. studenog dr. sc. s. Kata ...
Svečana dodjela stipendija stipendistima Caritasa Splitsko-makarske nadbiskupije upriličena je 14. studenoga u ...
Caritas Splitsko-makarske nadbiskupije obilježio je Svjetski dan siromaha, te su u toj prigodi, u ponedjeljak 14. ...
Splitsko-makarski nadbiskup i metropolit mons. Dražen Kutleša primio je, u četvrtak 13. listopada u Nadbiskupskom ...
Caritas Splitsko-makarske nadbiskupije i ove šk./ak. godine stipendira učenike i studente. Natječaj je otvoren od 27. ...
Dan Caritasa Splitsko-makarske nadbiskupije i prvi susret povjerenika župnih caritasa obilježen je u subotu 24. rujna u ...
Splitsko-makarski nadbiskup mons. Dražen Kutleša imenovao je g. Slavka Mađora zamjenikom ravnatelja Caritasa ...
Caritas Splitsko-makarske nadbiskupije od prvoga dana uključio se u akciju prikupljanja novčanih sredstava za pomoć ...