potres 2d

IBAN: HR29 2340 0091 1000 9261 5
Poziv na broj: HR00 29122020
Opis plaćanja: Za stradale u potresu

Skeniranjem koda možete uplatiti 50 kuna (ili iznos po svom izboru) na IBAN Caritasa SMN.

 

Otvoren natječaj za „Sudamja fest“ 2021. godine

Ured za pastoral mladih Splitsko-makarske nadbiskupije raspisuje natječaj za „Sudamja fest“ 2021. godine koji će se održati u subotu 1. svibnja 2021. godine, s početkom u 21 sati na Peristilu ispred katedrale sv. Dujma – zaštitnika grada Splita i Splitsko-makarske nadbiskupije.

Promjena lokacije je moguća zbog vremenskih uvjeta ili epidemiološke situacije vezane za Covid-19.

Natječaj za sudjelovanje na Sudamja festu otvoren je od 5. listopada do 20. prosinca 2020. godine, a rezultati će biti objavljeni 10. siječnja 2021. godine u medijima, elektroničkim putem i putem društvenih mreža, dok će autori biti osobno obaviješteni.

Izvođači čije skladbe Organizacijski odbor uvrsti u program festivala, studijske snimke skladbi trebaju dostaviti odboru festivala najkasnije do 1. ožujka 2021. Redoslijed nastupa na Sudamja festu određuje Organizacijski odbor.

Pravo sudjelovanja na festivalu imaju svi katolički glazbeni sastavi i samostalni izvođači. Izvođači pri natječaju trebaju dostaviti jednu novu i neobjavljenu autorsku skladbu. Skladba treba biti kršćanske tematike, u trajanju ne duljem od 4 minute. Solisti ne smiju biti mlađi od 16 godina, a od sudionika se očekuje “u živo” izvođenje svake skladbe. Sve izvođače na festivalu prati festivalski orkestar.

Prijava na natječaj obavezno mora sadržavati:

  1. Oglednu demo snimku pjesme koja ne mora biti konačna studijska, ali glazbeno produkcijski treba biti što sličnija izvedbenoj verziji. Pjesma može biti poslana i u mp3 formatu s minimalnom rezolucijom od 192 kbps;
  2. Tekst pjesme u .doc formatu s potpisanim autorima teksta, glazbe te aranžmana;
  3. Notni zapis osnovne melodijske linije pjesme s potpisanim tekstom i napisanim akordima;
  4. Biografiju izvođača sa sljedećim podacima: kratko predstavljanje sastava, adresa, elektronička pošta, broj telefona/mobitela odgovorne osobe za daljnju komunikaciju.

Prijave koje ne budu ispunjavale navedene uvjete, kao i skladbe upitne originalnosti, Organizacijski odbor neće razmatrati.

Autori slanjem skladbe na natječaj jamče za njezinu originalnost te daju svoju suglasnost za izdavanje skladbe na festivalskom Cd-u. Sudionici koji dobiju potvrdu za sudjelovanje na Sudamja festu trebaju dostaviti u potpunosti zgotovljene pjesme organizatoru do 1. ožujka  i to u tri verzije: cjelovitu izvedbu (instrumental sa solističkim i pratećim vokalima), instrumental s pratećim vokalima i instrumental.

Svu potrebnu dokumentaciju za Sudamja fest 2021. potrebno je isključivo dostaviti putem elektroničke pošte: [email protected]  Kontakt osoba za sve upite vezane za festival: Antonio Grkeš, 095 3567776.

Ostale vijesti iz ove kategorije
  • Prev
U srijedu 16. prosinca održan je online susret Hrvatskog nadzemlja na temu „Škrtost“. Predavač je bio mr. sc. don Jenko ...
Glavni organizatori iz Ureda za pastoral mladih Splitsko-makarske nadbiskupije potvrdili su da se zbog loše ...
Hrvatsko nadzemlje je u srijedu 18. studenoga održalo još jedan u nizu on-line susreta, tema tribine bila je žrtva, ...
Anita Nikić je u suradnji s Uredom za pastoral mladih Splitsko-makarske nadbiskupije snimila novi video spot s pjesmom ...
I ove godine mladi će ujediniti svoje snage u jedinstvenoj volonterskoj akciji 72 sata bez kompromisa. Akcija se ...
„Kroz ovu akciju moramo moliti jedni za druge da uistinu u ovoj akademskoj godini naš rad i život bude plodonosan. ...
Početkom listopada započela je nova akademska godina, pa tako i projekti Ureda za pastoral mladih Splitsko makarske ...
Ured za pastoral mladih Splitsko-makarske nadbiskupije raspisuje natječaj za „Sudamja fest“ 2021. godine koji će se ...