Susret Hrvatskog nadzemlja na temu: „Srcolov(m)ka – Valentinovo s Nadzemljem“

Mladi iz Hrvatskog nadzemlja su u srijedu 19. veljače 2020. godine organizirali svoj tradicionalni susret pod nazivom „Srcolov(m)ka – Valentinovo s Nadzemljem“.

Godinama već tradicionalna igra Hrvatskog nadzemlja Srcolov(m)ka i ove je godine privukla mnoštvo mladih u veliku dvoranu Nadbiskupskog sjemeništa. Valentinovski susret „Nadzemljaša“ prošao je u znaku ljubavi, ali i s pregrštom humorističnih trenutaka koji su upotpunjeni brojnim filmovima u produkciji upravo mladih članova Hrvatskog nadzemlja.

Susret je započeo pjesmom, a nastavljen je „Zanimljivostima“ o Valentinovu u kojima su nadzemljaši svojim specifičnim stilom donijeli mnogima nepoznate činjenice o Valentinovu. Nakon „Zanimljivosti“ uslijedila je prva „Srcolovka“ u kojoj je muški kandidat Stipe naizmjenice postavljao brojna pitanja trima mladim damama, a da ih pritom ne vidi. Iako su kandidatkinje Anita, Anđela i Josipa prema mišljenju muškog kandidata Stipe izvrsno odgovarale na pitanja, ipak se odlučio za kandidatkinju broj jedan - Anitu. Hrvatsko nadzemlje ih je za hrabrost i ljubav nagradilo romantičnom večerom za dvoje u restoranu „Šug“.

Ostale kandidatkinje, iako nisu izabrane, ipak nisu otišle kući praznih ruku. Josipa je dobila besplatno šišanje u frizerskom salonu Connect, dok je Anđela za utješnu nagradu osvojila photo session u AP studiju Aheropita.

Na sličan način odigrala se i druga ljubavna „Srcolovka“ u kojoj je ženska kandidatkinja Iva postavljala nasumična pitanja Petru, Antoniju i Josipu.

Muškarci su se trudili te su pokušali ostaviti što je moguće bolji dojam svojim odgovorima. U konačnici Iva je izabrala Petra, a 'Nadzemlje' ih je nagradilo romantičnom večerom koju će provesti u splitskom restoranu Zrno Soli.

Za hrabrost su utješne nagrade dobili dvojica preostalih kandidata. Antonio je osvojio besplatno šišanje u frizerskom salonu Connect, dok će Josipa na avanturu „Srcolovke“ uvijek podsjećati majica „Nogometnih ikona“ koju je osvojio sudjelovanjem u ovoj ljubavnoj igri.

Humoristični susret 'Nadzemljaša' koji je ovaj put nosio predznak romantike i ljubavi upotpunjen je brojnim nagradama u kojima nisu nagrađivani samo kandidati, nego i pojedini s(p)retni posjetitelji. Nadzemljaši su uz pomoć svojih sponzora među kojima su bili: Caffe bar Balux, Restoran Zrno Soli, Pizzerija Didovo zlato, Restoran Šug, Foto-video studio AP, Frizerski salon Connect, Nogometne ikone i SPLITSKA Coffee & Co., bogato i sadržajno nagradili brojne posjetitelje ovog susreta.

U nastavku je prikazano još 5 filmova iz „HN produkcije“. Filmovi: „Čedna kapa“, „Gangster“, „Tinder u stvarnom životu“, „Kupid“ i „Ljubav bez granica“ izmamili su brojne osmjehe posjetitelja u Nadbiskupskom sjemeništu. Specifični i potpuno drugačiji filmovi, uistinu su zabavili brojnu publiku, ali su i dali jednu drugačiju ljubavnu poruku, na zanimljiv, šaljiv i humorističan način.

Na kraju su se članovi Hrvatskog nadzemlja zahvalili „srcolovcima“ i svim posjetiteljima što su uljepšali još jedno, tradicionalno, Valentinovo s nadzemljem. Uz to vrijedi naglasiti da je ova vrijedna ekipa prošli mjesec skupljala novac za jednu peteročlanu obitelj koju je pohodila bolest. Mladi su uz pomoć svih posjetitelja „nadzemljaških“ susreta pomogli obitelji doniravši joj iznos od 5 000 kuna. Kako bi nastavili humanitarno djelovati 'Nadzemljaši' su ovaj mjesec skupljali donacije za tročlanu obitelj. Naime, samohrana majka s dvoje djece trenutno se suočava s ozbiljnim zdravstvenim poteškoćama svoje djece.

„Obitelj se nalazi u teškoj financijskoj situaciji, i u ovom trenutku im je potrebna pomoć. Pozivamo vas da im svi skupa pomognemo i time im život učinimo ljepšim i sigurnijim“, istaknuli su članovi Hrvatskog nadzemlja.

Za glazbeni ugođaj ljubavnog susreta pobrinuo se vokalno instrumentalni sastav „Znak mira" s Pujanki, a novim susretom koji će biti 18. ožujka, Hrvatsko nadzemlje će proslaviti jubilarnu desetu godišnjicu postojanja.

Ostale vijesti iz ove kategorije
  • Prev
U srijedu 20. svibnja, nakon puna dva mjeseca, održan je online susret Hrvatskog nadzemlja pod nazivom „Mak'se“. ...
Splitsko-makarski nadbiskup i metropolit mons. Marin Barišić susreo se, u četvrtak 12. ožujka, s članovima Hrvatskog ...
Na Čistu srijedu, 26. veljače 2020. godine, u kapelici bl. Ivana Merza, u studentskom domu dr. Franjo Tuđman – Kampus, ...
Mladi iz Hrvatskog nadzemlja su u srijedu 19. veljače 2020. godine organizirali svoj tradicionalni susret pod nazivom ...
U subotu 15. veljače održana je treća duhovna obnova za mlade kod Školskih sestara franjevki na splitskom Lovretu. ...
Na Svijećnicu, u nedjelju 2. veljače, je u župi svetog Ante u Kominu svoju petu godinu djelovanja proslavila udruga HKZ ...
Susret hrvatske katoličke, pod geslom „Što god vam rekne učinite“ (Iv 2,5), održat će se 9. i 10. svibnja 2020. godine ...
U Nedjelju Božje riječi, 26. siječnja 2020., u kapelici bl. Ivana Merza održana je duhovna obnova pod nazivom: ...